ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
0
Кошик

Итоги медицинской конференции SPZ03 по профилактике COVID-19 и его осложнений
21 Февраля 2022
12 лютого 2022 року  відбулася Медична конференція SPZ03 «Профілактика COVID-19. Що відрізняє штам "Омікрон" від інших варіантів SARS-CoV-2? Постковідні проблеми та способи їх подолання». У ході зустрічі, що проходила в режимі онлайн, було розглянуто питання, пов'язані з профілактикою коронавірусної інфекції, тактикою попередження та подолання її довготривалих наслідків – постковідного синдрому.
Докладніше
Онлайн медицинская конференция SPZ03 по профилактике COVID-19
7 Февраля 2022

12 лютого 2022 запрошуємо на Медичну  конференцію SPZ03 «Профілактика COVID-19. Що відрізняє штам "омікрон" від інших варіантів SARS-CoV-2? Постковідні проблеми та способи їх подолання».

Конференція пройде в режимі онлайн. Приєднатися може будь-хто.

Докладніше
Снижение тяжести симптомов менопаузы позволяет защитить мозг от старения
7 Февраля 2022
З віком у жіночому організмі знижується рівень статевих гормонів естрогенів. Рецептори, які реагують на рівень естрогенів, присутні у різних тканинах. Тому при настанні менопаузи жінка може відчувати різні симптоми.
Докладніше
Исследование показало эффективность добавок с витамином D в профилактике инфекций
22 Декабря 2021
Добавки з вітаміном D підвищують стійкість організму до інфекцій: це було підтверджено під час дослідження (1), результати якого було представлено у грудневому номері журналу Frontiers in Immunology.
Докладніше
 График работы Интернет-магазина SPZ03 в праздничные дни
22 Декабря 2021
Шановні клієнти!
Інтернет-магазин SPZ03 вітає Вас з Новим 2022 роком і бажає щасливих свят!

Інформуємо Вас про режим роботи інтернет-магазину у святкові дні:
Докладніше
Медицинская конференция «Грипп, ковид и холод – ВИТАМАКС поможет»
29 Ноября 2021
26 листопада відбулась онлайн медична конференція на тему «Грип, ковід та холод – ВІТАМАКС допоможе».
Докладніше
Выступление руководителя Портала SPZ03 на БАД-EXPO 2021
26 Октября 2021
12 листопада 2021 р. о 15:30 керівник порталу SPZ03 Оксана Анатоліївна Гізінгер виступить на міжнародній виставці БАД-EXPO у Москві з доповіддю на тему: Імунотропні ефекти нутрієнтних комплексів з вітамінним та мінеральним складом: думка імунолога.
Докладніше
Как подготовиться к вакцинации? Важнейшее направление в использовании пробиотиков.
26 Июля 2021

Світ охопила пандемія коронавирусной інфекції COVID-19, викликана вірусом SARS-CoV-2. З 2019 року цей збудник поширився по всьому світу. Події, пов'язані з погіршенням епідеміологічної ситуації, швидко змінювали одна одну, погіршуючи здоров'я людей.

Продукти, що містять пробіотичні комплекси, можуть покращити імунну відповідь, сформувати вироблення антитіл і підготувати організм до вакцинації, у тому числі і від COVID-19.

Дослідження доводять важливу роль кишкової мікробіоти в управлінні розвитку і функціонування імунної системи, оскільки кишкові мікроорганізми впливають на швидкість, дозрівання і функціонал імунних клітин. До ефектів, обумовлених імуномодулюючою дією пробіотиків, відносять підвищення титру специфічних антитіл, посилення мукозального імунітету шлунково-кишкового тракту.


Докладніше
Такой важный магний
7 Июня 2021

Говорячи про важливі для здоров'я нутрієнти, найчастіше згадують про вітаміни і забувають про макро-, мікроелементи та мінерали. А тим часом саме неорганічні макроелементи є неорганічними кофакторами, тобто небілковими компонентами ферментів.
Одним з найважливіших елементів, необхідних для повноцінного функціонування організму, є магній.

Докладніше
Оплачивать покупки теперь еще проще c Google Pay
30 Апреля 2021

Шановні клієнти spz03.ua, ми робимо все для вашої зручності та комфорту!
Тепер оплатити замовлення на сайті spz03.ua можна з допомогою сервісу Google Pay.

Докладніше