ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
0
Кошик

Такой важный магний
07.06.2021

Говорячи про важливі для здоров'я нутрієнти, найчастіше згадують про вітаміни і забувають про макро-, мікроелементи та мінерали. А тим часом саме неорганічні макроелементи є неорганічними кофакторами, тобто небілковими компонентами ферментів.
Одним з найважливіших елементів, необхідних для повноцінного функціонування організму, є магній.

Стаття підготовлена на основі виступу Дадалі Володимира Абдулаєвича - Доктора хімічних наук, професора СЗГМУ ім. І.І. Мечникова Санкт-Петербург, Росія, Доктора філософії з натуральної медицини і сертифікованого консультанта з нутриціології Університету натуральної медицини, Каліфорнія, США, члена Міжнародної асоціації мікронутріентологіі, США.
https://youtu.be/_0Ur4vFcfPc

Магній - один з життєво важливих макроелементів, що бере участь в більш ніж 300 біохімічних реакціях в організмі людини, він сприяє активізації ферментів, які регулюють вуглеводний обмін, активізує утворення білків, сприяє збереженню та вивільненню енергії в АТФ, зниженню збудження в нервових клітинах і розслабленню серцевого м'яза .

Магній є головним учасником енергетичних процесів, нервово-м'язових передач і механізму скорочення м'язів, знижує прояви передменструального синдрому, зменшує біль під час місячних, бере участь у регуляції гормонального фону, запобігає ожирінню, остеопорозу, до якого більше схильні жінки, знижує неприємні прояви при настанні клімаксу, але головне - допомагає стати мамою здорового дитини і знизити ризик ускладнень вагітності.

Добова потреба в магнії

Добова потреба дорослої людини в магнії становить 400-600 мг. Вживання продуктів із високим вмістом магнію може підвищити його кількість в організмі. На жаль, отримати достатню кількість нутрієнту з продуктами харчування в сучасному світі практично неможливо. Тому важливо підтримувати баланс магнію за допомогою біологічно активних добавок, які мають ретельно розроблений склад, де кожен компонент, буде працювати синергічно, взаємно посилюючи дію один одного для максимальної користі. Біологічно активні добавки ВІТАМАКС покривають дефіцит магнію в організмі, в тому числі в разі підвищеної потреби в магнії.

Особливості засвоєння магнію

· У шлунково-кишковому тракті всмоктуються тільки хелатні сполуки магнію. Саме в цій формі магній знаходиться у всіх продуктах ВІТАМАКС, які містять цей макроелемент.

· Посилена втрата магнію спостерігається при інтенсивних фізичних навантаженнях, стресах (гормони адреналін і кортизол посилюють виведення мінералу).

· Магній є партнером кальцію, для оптимального засвоєння мінералів їх співвідношення має бути 2: 1.

· Всмоктуванню магнію перешкоджає активне споживання жирної їжі і солодощів.

· Дія магнію збільшує калій, L-карнітин, вітамін Е.


Навіщо потрібен магній?

Магній виконує в організмі безліч найрізноманітніших функцій:

 · Відповідає за енергетичний потенціал кожної клітини;

· Є компонентом більш, ніж 300 ферментів, тому бере участь у безлічі процесів життєдіяльності організму, в тому числі в обміні вуглеводів;

· Регулює обмін кальцію та калію, що відбивається на стані опорно-рухового апарату, серцево-судинної та ендокринної систем;

· Виявляє антиаритмічну дію;

· Сприяє розширенню судин;

· Покращує постачання серця киснем;

· Сприяє зняттю кардіоспазмів;

· Підтримує організм при цукровому діабеті;

· Покращує стан серцево-судинної системи при ішемічній хворобі і артеріальній гіпертензії;

Продукти ВІТАМАКС, які містять магній

Ультрамаг

Магній, посилений дією свого синергіста, вітаміну В6, - незамінний засіб для сучасної людини, чий спосіб життя пов'язаний з хронічними стресами, підвищеними фізичними та розумовими навантаженнями, нестачею часу на сон і відпочинок, які порушують роботу нервової, серцево-судинної та ендокринної систем, знижують енергетичний потенціал організму. Вітамін В2, найважливіший компонент Ультрамаг, активує та підсилює біологічні ефекти вітаміну В6 і магнію. Грамотно продуманий склад забезпечує максимально ефективну дію продукту.

Кардіомакс

Містить магній у хелатній, максимально ефективній для організму формі, що забезпечує високу біодоступність і максимальне засвоєння нутрієнту. Кардіомакс забезпечує нормалізацію балансу поліненасичених жирних кислот, стабілізує артеріальний тиск і підвищує еластичність судин. Кардіомакс ефективно нормалізує рівень холестерину, тригліцеридів і ліпопротеїдів низької щільності в сироватці крові, благотворно впливає на стан нервової системи. Це особливо важливо в період коронавірусної інфекції, яка завдає відчутної шкоди не тільки органам дихання, але також органам серцево-судинної і нервової систем.

Фібромакс

Натуральний вітамінно-мінеральний комплекс Фібромакс містить біодоступні форму магнію та сірки, завдяки чому корисні компоненти засвоюються максимально ефективно і сприяють відновленню м'язової тканини, зміцненню сухожиль та зв'язок. Фібромакс надає надійну підтримку організму при тривалих емоційних і фізичних навантаженнях, підвищеній стомлюваності та занепаді сил. Завдяки наявності хелатної форми магнію у складі комплексу Фібромакс знижує зайвий тонус, судомну активність м'язів, зменшує больові відчуття після фізичних навантажень.

Кальцієвий комплекс

Кальцієвий комплекс - унікальний засіб, який містить природний кальцій і магній в максимально біодоступній формі і в потрібному співвідношенні - 2:1 - для максимального засвоєння та ефективної роботи комплексу. Кальцієвий комплекс підтримує здоров'я серцево-судинної, нервової та імунної систем, заповнює дефіцит кальцію у кістковій тканині, що особливо важливо в період активного росту, при підвищених фізичних та розумових навантаженнях, при відновленні після переломів, а також у складі комплексної профілактики остеохондрозу і остеопорозу. Кальцієвий комплекс сприяє виробленню колагену, зміцненню зв'язок та суглобів, поліпшенню тургору шкіри, нормалізації тонусу кровоносних судин і уповільненню процесів старіння. Унікальне поєднання інгредієнтів комплексу зробило його незамінним в програмах стабілізації ваги, при алергічних і гострих запальних реакціях. Магній у складі кальцієвого комплексу благотворно впливає на роботу серцево-судинної та нервової систем, стимулює обмінні процеси і сприяє максимальному засвоєнню кальцію. Збалансоване співвідношення рівнів магнію і кальцію - обов'язкова умова правильної роботи м'язів. У той час як кальцій відповідає за м'язову напругу, магній забезпечує м'язове розслаблення, знімаючи больові відчуття при високих м'язових навантаженнях.

Магнум С

Завдяки використанню новітньої сучасної технології Ester-C® в Магнум С вдалося досягти унікального поєднання пролонгованої форми вітаміну С, комплексу натуральних цитрусових біофлавоноїдів і магнію. Магнум С зміцнює захисні сили організму, його адаптаційний потенціал, допомагаючи протистояти інфекціям, гальмує процеси передчасного старіння і захищає клітини організму від дії вільних радикалів та процесів ліпопероксидації. Магнієво-калієвий баланс у складі Магнум С стабілізує постстресовий стан на етапі реабілітації після перенесених захворювань.

Кожна людина має потребу в додатковому джерелі магнію у вигляді біологічно активних добавок. Відрізняючись ретельно підібраним складом, що забезпечує взаємно посилюючю дію всіх складових компонентів, продукти ВІТАМАКС допомагають підтримати і зміцнити здоров'я і поліпшити самопочуття та настрій!