ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
0
Кошик

Выступление руководителя Портала SPZ03 на БАД-EXPO 2021
26.10.2021
12 листопада 2021 р. о 15:30 керівник порталу SPZ03 Оксана Анатоліївна Гізінгер виступить на міжнародній виставці БАД-EXPO у Москві з доповіддю на тему: Імунотропні ефекти нутрієнтних комплексів з вітамінним та мінеральним складом: думка імунолога.
В рамках доповіді буде багато корисної інформації та рекомендацій щодо застосування Системних продуктів здоров'я від авторитетного спеціаліста – професора кафедри імунології та алергології Медичного інституту Російського університету дружби народів, д.б.н., віце-президента Товариства геронтологів, члена Правління Міжнародної асоціації репродуктивної медицини, наукового керівника Спеціалізованого Інтернет-порталу SPZ03 та головного редактора науково-практичного журналу “Технології здоров'я” – О.А. Гізінгер.

Після виступу О.А. Гізінгер усі бажаючі зможуть отримати в подарунок журнал “Технології здоров'я”, випуск 4, присвячений темі здоров'я чоловіка та жінки у сучасному світі.

Прочитати журнал в електронному вигляді можна на сайті за посиланням: https://spz03.ua/pdfread/?pdf=magazin_august_2021_web.

Виставка БАД-EXPO проходитиме вже втретє і має великий успіх. Вона об'єднує виробників та дистриб'юторів БАД із власниками, керівниками та спеціалістами із закупівель, які представляють підприємства оптової та роздрібної торгівлі БАД, медичних працівників, а також активних та починаючих споживачів біологічно активних добавок.

Щоб взяти участь у виставці, зареєструйтесь на сайті https://baa-expo.ru/