ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
0
Кошик

Как подготовиться к вакцинации? Важнейшее направление в использовании пробиотиков.
26.07.2021

Світ охопила пандемія коронавирусной інфекції COVID-19, викликана вірусом SARS-CoV-2. З 2019 року цей збудник поширився по всьому світу. Події, пов'язані з погіршенням епідеміологічної ситуації, швидко змінювали одна одну, погіршуючи здоров'я людей.

Продукти, що містять пробіотичні комплекси, можуть покращити імунну відповідь, сформувати вироблення антитіл і підготувати організм до вакцинації, у тому числі і від COVID-19.

Дослідження доводять важливу роль кишкової мікробіоти в управлінні розвитку і функціонування імунної системи, оскільки кишкові мікроорганізми впливають на швидкість, дозрівання і функціонал імунних клітин. До ефектів, обумовлених імуномодулюючою дією пробіотиків, відносять підвищення титру специфічних антитіл, посилення мукозального імунітету шлунково-кишкового тракту.


Пробіотики сприяють секреції слизової, можуть поліпшити бар'єрну функцію кишечника, допомагають протистояти атакам патогенної флори. Використання комплексу пробіотичних продуктів стабілізує якісний і кількісний склад мікрофлори, регулюючи її чисельність і допомагає нівелювати можливі ускладнень після вакцинації: загострення наявних хронічних захворювань, прояви гіперчутливості, астенії. Злагоджена робота всіх складових мікробіоти кишечника допоможе організму та імунній системі посилити реакції антитілоутворення до S білку вірусу SARS-CoV-2.

Комплекси "До вакцинації" і "Після вакцинації"
У складі тільки натуральні, сертифіковані і безпечні бактеріальні комплекси, збагачені харчовими волокнами і вітамінами.

Ефективний комплекс "До вакцинації"

Зелене Диво
Комплекс біологічно активних речовин, що включає унікальні компоненти лікарських рослин, морської та океанічної флори, мікроелементи, вітаміни, амінокислоти, природні антиоксиданти, молочнокислі і біфідобактерії, природні сполуки йоду, рослинні ферменти. Комплекс амінокислот морських водоростей сприяє нормалізації обмінних процесів. Вітаміни та мінерали у складі комплексу перешкоджають розвитку дефіциту нутрієнтів, підтримують роботу імунної системи в умовах підвищеної антигенного навантаження.
Спосіб застосування: по 1-3 ч.л. продукту для приготування ранкового коктейлю або 1-2 капсули з кожним прийомом їжі, запиваючи склянкою води.

Зелений Захист
Компоненти, які входять до складу комплексу багаті хлорофілом, флавоноїдами, антоцианідіни, і забезпечують захист організму від шкідливого впливу факторів зовнішнього середовища, наслідків антигенних навантажень, відновлюють кишкову флору, покращують травлення. Інгредієнти засобу Зелений Захист беруть участь у процесах гомеостатичного регулювання, адаптогени хлорофілу, флавоноїди, антоцианідіни регулюють реакції перекисного окислення ліпідів, захищаючи мембрани клітин від процесів надмірної ліпопероксидації.
Спосіб застосування: ½ ч.л. порошку, розведеного у склянці з теплою водою, приймати натщесерце або між прийомами їжі.

Натурсептин
Ефективний фітосептичний продукт на основі екстракту кісточок грейпфруту, що володіє вираженим антибактеріальним, протигрибковим і противірусним ефектами. Зберігає сапрофітну мікрофлору, активізує природну резистентність організму.
Спосіб застосування: щодня по 10-15 крапель Натурсептину, розведеного у склянці теплої води. Тривалість прийому не менше місяця.

Клітковина "Нутрібаланс"
Нутрібаланс - потужний продукт на основі клітковини, збагаченої вітамінами і мікроелементами. Клітковина та харчові волокна є живильним субстратом для корисних бактерій, що становлять мікробіоту кишківеника. Сквален, що входить до складу амаранту, насичує клітини киснем, що в свою чергу сприяє зміцненню імунітету та зупиняє запальні процеси, а білок сприяє відновленню існуючих і формуванню нових клітин.
Спосіб застосування: дорослим по 1 чайній ложці 2 рази на день між вживанням їжі, запиваючи водою або кефіром. Курс прийому 8-12 тижнів. При необхідності повторити через 2-3 тижні.

  Комплекс «До вакцинації» дозволяє:
• посилити фактори антимікробного і противірусного захисту організму, щоб не захворіти на гострі респіраторні та кишкові інфекції;
• вивести токсини та вільні радикали;
• відновити й нормалізувати роботу слизових оболонок кишечника;
• поповнити баланс вітамінів, ферментів, амінокислот для боротьби з патогеном;
• зупинити захворювання на ранній стадії, якщо хвороба настане.
   



Ефективний комплекс «Після вакцинації»

Зелене Диво
Комплекс біологічно активних речовин, що включає унікальні компоненти лікарських рослин, морської й океанічної флори, мікроелементи, вітаміни, амінокислоти, природні антиоксиданти, молочнокислі і біфідобактерії, природні сполуки йоду, рослинні ферменти. Комплекс амінокислот морських водоростей сприяє нормалізації обмінних процесів. Вітаміни та мінерали у складі комплексу перешкоджають розвитку дефіциту нутрієнтів, підтримують роботу імунної системи в умовах підвищеної антигенного навантаження.
Спосіб застосування: по 1-3 ч.л. продукту для приготування ранкового коктейлю або 1-2 капсули з кожним прийомом їжі, запиваючи склянкою води.

Комплекс лактобактерій Вітабаланс 3000
Містить 9 видів необхідних для організму лактобактерій: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus brevis, і забезпечує нормалізацію мікрофлори кишечника. Молочнокислі бактерії позитивно впливають на стан шлунково-кишкового тракту: посилення секреції ферментів, нормалізація кислотності, регуляція моторної функції кишечника і поліпшення всмоктування вітамінів і мінералів, посилення противірусного захисту.
Спосіб застосування: по 1 капсулі 3 рази з кожним прийомом їжі.

Віталамінарія
Альгінові кислоти, що входять до складу продукту, виводять з організму важкі метали, токсини, продукти життєдіяльності хвороботворних бактерій, а також нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту. Різноманітність вітамінів, мікро- і макроелементів, ламінаранів, фукоїданів у складі комплексу Віталамінарія дозволяє заповнювати потреби організму в нутрієнтах, необхідних для здоров'я і можливості протистояти атакам патогенів.
Спосіб застосування: по чайній ложці 2 рази з кожним прийомом їжі.

Комплекс "Після вакцинації" дозволяє
• посилити фактори антимікробного і противірусного захисту організму, щоб не захворіти на гострі респіраторні і кишкові інфекції після вакцинації;
• відновити і нормалізувати роботу слизових оболонок кишечника після вакцинації;
• поповнити баланс вітамінів, ферментів, амінокислот для боротьби з патогеном;
• сформувати правильний напрямок імунної відповіді;
• поліпшити загальне самопочуття, зменшити астенічні явища після вакцинації;
• уникнути прояву алергічних реакцій на щеплення.

Рекомендації підготовлені О.А. Гізінгер,
Професором кафедри імунології та алергології Медичного інституту Російського Університету Дружби народів, д.б.н.