ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
0
Кошик

Итоги медицинской конференции SPZ03 по профилактике COVID-19 и его осложнений
21.02.2022
12 лютого 2022 року  відбулася Медична конференція SPZ03 «Профілактика COVID-19. Що відрізняє штам "Омікрон" від інших варіантів SARS-CoV-2? Постковідні проблеми та способи їх подолання». У ході зустрічі, що проходила в режимі онлайн, було розглянуто питання, пов'язані з профілактикою коронавірусної інфекції, тактикою попередження та подолання її довготривалих наслідків – постковідного синдрому.

Спікери конференції – Наукові консультанти та Фахівці SPZ03:

● О.А. Гізінгер, професор кафедри мікробіології та вірусології Медичного інституту Російського університету дружби народів, д.б.н., науковий керівник Спеціалізованого Інтернет-порталу SPZ03;

● Є. В. Гончарова, нутріціолог, Сертифікований Велнес-консультант Університету натуральної медицини (Каліфорнія, США), Керівник біомедичного спрямування Спеціалізованого Інтернет-порталу SPZ03;

● Л.М. Шаповалова, науковий консультант, експерт з нутриціології, фармаколог, доктор біологічної медицини, займається вивченням механізмів дії біологічної та фармакологічної активності природних речовин та синтетичних сполук.


Оксана Анатоліївна Гізінгер представила доповідь «Covid 19: реалії сьогодення, особливості мутагенезу та імунопатогенезу вірусу, важливість профілактичних заходів».

Основні тези виступу О.О. Гізінгер:

1. Віруси мутують і постійно змінюються, постійно з'являються нові штами, які долають видовий бар'єр і стають небезпечними для людини (грип, COVID-19, вірус Ебола та ін.). При цьому симптоми багатьох інфекційних хвороб на ранніх стадіях дуже схожі між собою. Подібність клінічної картини ускладнює діагностику і не дозволяє швидко визначитися зі схемою лікування, що робить профілактичний напрямок ще більш важливим. Можливість не захворіти реалізується шляхом підвищення противірусного потенціалу людини. Головний напрямок профілактичних заходів – легше попередити хворобу, ніж мати справу із самим захворюванням та його наслідками.

Як реалізувати профілактичний напрямок? Забезпечити адекватну імунну відповідь, яка не дає розвинутись інфекції або мінімізує адсорбцію та проникнення вірусу в організм, при розвитку захворювання забезпечує його легкий перебіг, вироблення інтерферонів та достатньої кількості захисних антитіл. Умови забезпечення адекватної імунної відповіді у комплексі профілактичних заходів:

1) баланс вітамінно-мінеральних та пептидних нутрієнтів - учасників імунних реакцій в організмі;

2) відсутність дисбіотичних розладів на поверхні слизових оболонок дихальних шляхів та ШКТ;

3). відновлення балансу антиоксидантної системи та зниження ризику оксидативного стресу.

2. Дослідниками, лікарями, нутриціологами не лише активно обговорюються питання застосування нутрієнтних комплексів у реабілітації після ковіду, подолання постковідних розладів, а й успішно реалізуються програми з їх використанням. Фахівці сходяться на думці, що нутрієнтна підтримка має бути спрямована на профілактику респіраторних, неврологічних, психологічних та когнітивних порушень, коморбідних розладів, тромбозів та тромбоемболій.

3. Основні напрямки мікронутрієнтної підтримки та Системні Продукти Здоров'я, які її забезпечують:

Продукт

Ефекти, спрямовані на профілактику інфекційних хвороб та подолання їх наслідків.

Колоїдне срібло

●     Антисептична дія – виявляє активність щодо збудників ГРВІ, вірусів грипу, парагрипу, аденовірусів, бактерій, грибів роду кандида.

●     Імуномодулююча та імунопротективна дія – сприяє виробленню факторів місцевого захисту, наприклад секреторного імуноглобуліну А, лізоциму, інших антимікробних пептидів.

●     Протизапальна та протинабрякова дія щодо локального набряку слизових оболонок дихальних шляхів – ефективно справляється з набряками, не має побічних ефектів деконгестантів.

Зелене диво

●     Підвищує стійкість організму до дії вірусів.

●     Забезпечує зв'язування та виведення токсинів.

●     Підсилює опірність організму до несприятливих факторів навколишнього середовища.

●     Відмінно підходить як монопродукт для підвищення адаптаційного потенціалу.


ІмунДефенс

Комплексний продукт для профілактики захворювань бактеріальної та вірусної природи, нормалізує роботу імунної, серцево-судинної та репродуктивної систем.

Його застосування в поєднанні із Зеленим дивом та Колоїдним сріблом є базовою схемою для профілактики респіраторних розладів, викликаних вірусами, яку потім можна доповнювати необхідними продуктами.

Віта D3

ВітаДетрім

У ситуації стресу та хвороби потреба у вітаміні D істотно збільшується, включення вітаміну D у комплексні схеми профілактики- один з ключових напрямків у нутріціології

Натурсептін 

●     Має доведену антибактеріальну, протигрибкову та противірусну дію.

●     Не пригнічує власну сапрофітну мікрофлору людини

●     Має протизапальну активність, антиоксидантні властивості, Р-вітамінну активність (зменшує крихкість і проникність стінок капілярів)

●     Діє на патогени, які містяться у складі біоплівок

Енергетична капсула

Джерело інфрачервоного випромінювання. При регулярних процедурах допомагає:

● покращити настрій, забезпечити гарне самопочуття,

● погасити негативний вплив стресу,

● покращити нічний сон,

● активізувати обмінні процеси та процеси детоксикації шкіри та всього організму



О. В. Гончарова представила доповідь «Чим небезпечний «омікрон»? Посткоподібні прояви, небезпечні симптоми та комплексні програми їх подолання»

Основні тези виступу О. В. Гончарової:

1. Симптоматика хвороби, викликаної омікрон-штамом, відрізняється від звичної картини COVID-19: виражений біль у горлі та суглобах, частіше спостерігаються прояви з боку шлунково-кишкового тракту (нудота, блювання), шкірні висипання та стан надзвичайної слабкості, прострації, а також сильний головний біль.

2. Незважаючи на те, що хвороба, викликана омікрон-штамом, часто протікає легше, постковідні симптоми з'являються обов'язково. Після одужання людина не почувається здоровою, погане самопочуття зберігається до півроку, а іноді й більше. Вакциновані та перехворілі заражаються на омікрон-штам і хворіють, тому що швидкість поширення вірусу дуже висока, імунна система не встигає впоратися у високому вірусному навантаженні.

3. Небезпечні наслідки зараження омікроном – пошкодження мікрогліальної структури мозку, порушення складу мікробіоти, пошкодження слизових оболонок ШКТ, порушення реології крові та пошкодження ендотелію судин. На системному рівні Омікрон може викликати генералізоване судинне запалення. Тому він такий небезпечний для людей із групи ризику серцево-судинних патологій.

4. У вирішенні проблем, які виникають у період захворювання на COVID-19, а також постковідних симптомів допоможуть нутрієнтні комплекси з лінійки Системних Продуктів Здоров'я.

Завдання, яке необхідно вирішити

Перелік продуктів для вирішення

Зменшити ризик зараження, уповільнити розвиток вірусної атаки

●     Колоїдне срібло

●     Клюквофіт

●     Інвадерм

Підвищити імунний захист

●     ІмунДефенс

●     Фітотонік Тонус

Підтримка мікробіоти та відновлення ендоекології, порушеної внаслідок вторгнення вірусу

●     Зелене диво

●     Зелений захист

●     Чарівні волокна

●     Натурсептін

●     Лецитин Преміум

●     Куркумін Про

●     Пробіотик комплекс Про

●     Нутріклінз

Підтримка та відновлення мікроглії в мозку, підтримка нервової системи

●     Лецитин Преміум

●     Нейроексель

●     Вітабаланс 2000

●     Віта В12

●     УльтраМаг

Підтримка судин та покращення реології крові

●     Омегаліцин

●     ВітаДетрім

●     Нове життя

●     Магнум С

●     Цепролонг

Підтримка міокарду та нормалізація артеріального тиску

●     АТ Контроль

●     АртеоНорм

Підвищення загального рівня енергії в організмі, повернення життєвого тонусу

●     Енергетична капсула



Л. М. Шаповалова представила доповідь «Відновлення мозкових структур та емоційної рівноваги після COVID-19. Нейроексель, Лецитин Преміум: засоби ефективного системного відновлення".

Основні тези виступу Л.М. Шаповалової:

1. Існують сукупні докази того, що COVID-19 впливає на функцію мозку і може посилювати нейродегенеративні та нейроімунні розлади. Симптоми з боку центральної та периферичної нервової системи пояснюються нейротропізмом SARS-CoV-2 та нових штамів, поствірусним імуноопосередкованим процесом або неврологічними проявами системних та неспецифічних запальних ефектів.

2. SARS-CoV-2 та  його штами можуть долати гематоенцефалічний бар'єр (ГЕБ) через проміжки в ендотеліальних клітинах або як вільний спайковий білок можуть ушкоджувати цілісність гематоенцефалічного бар'єру та проникати в мозок.

 
3. На етапі пост ковід основні скарги:

a. слабкість (астенія) – дефіцит енергії, міастенія (м'язова слабкість), загальне нездужання;

b. когнітивні порушення - "мозковий туман", уповільнені реакції, дефіцит уваги, проблеми з обробкою інформації, навчанням, погіршення пам'яті, артикуляції, психомоторної координації;

с. функціональні порушення (зниження якості життя), професійні та соціальні обмеження, зниження загального життєвого тонусу та якості життя.

Можна подолати з використанням вітамінно-мінеральних комплексів із лінійки Системних Продуктів Здоров'я.

4. В даний  час у всьому світі випробовуються різні підходи до комплексного впливу на організм при зараженні SARS-CoV-2. Натуральні продукти мають позитивний вплив на пацієнтів з COVID-19. Натуральні речовини, екстраговані з лікувальних рослин та спецій, фруктів та овочів, допоможуть знизити ризик та тяжкість різних вірусних інфекцій за рахунок противірусної дії та посилення імунної відповіді. Для пацієнтів із легкими симптомами COVID-19. Ранній початок прийому натуральних продуктів може ефективно запобігти тяжкому перебігу захворювання. Для пацієнтів, хвороба яких протікає важче, системні продукти здоров'я можуть зменшити тяжкість симптомів, знизити ризик розвитку ускладнень.

5. У продуктах компанії Вітамакс містяться природні компоненти, які впливають на різні ланки патогенезу коронавірусної інфекції та дозволяють захищати організм від наслідків дії вірусів, запобігати розвитку ускладнень та сприяти швидкій реабілітації після перенесеної хвороби. 
 

Продукт

Активний компонент

Ефекти на організм

ІмунДефенс

Куркумін Про, Вітатонус,

Натурсидин, Натурсептін,

Клюквофіт,

Концентрований сік алое з журавлиною, Магнум С,

Оптимакс Плюс.

Флавоноїди, феноли, терпеноїди,

дефензини,

кателіцидини. 

Знижують здатність вірусу до адсорбції на поверхні слизових оболонок, знижують реплікаційну активність вірусу.

Нейроексель

Фосфатидилсерин

Збільшує викид дофаміну зі смугастих тіл головного мозку, стимулює викид ацетилхоліну в корі головного мозку, що запобігає вікоасоційованій втраті дендритних шипиків у пірамідальних нейронах гіпокампу та атрофію холінергічних клітин у базальний відділ головного мозку.

Є ефективним засобом для покращення стану при погіршенні пам'яті, пов'язаної з віком, покращує здатність до навчання та концентрацію.

Лецитин Преміум

Фосфоліпіди

Фосфоліпіди лецитину - базові речовини для формування клітинних мембран, нормального функціонування нервової системи та робочої діяльності клітин мозку.

Необхідні організму як будівельний матеріал для відновлення пошкоджених клітин, як транспортний засіб для доставки поживних речовин, вітамінів та ліків до клітин, попереджає гіперпродукцію вільних радикалів.


Бажаємо всім міцного здоров'я та запрошуємо до участі у наших наступних заходах!