ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
0
Кошик

Самый крепкий кальций
30.03.2020
ВИСОКОЯКІСНИЙ КАЛЬЦІЄВИЙ КОМПЛЕКС
Коректор метаболізму кісткової тканини. Комплекс на основі мікрокристалів кальцію гідроксиапатиту.

ВИСОКОЯКІСНИЙ КАЛЬЦІЄВИЙ КОМПЛЕКС

Коректор метаболізму кісткової тканини. Комплекс на основі мікрокристалів кальцію гідроксиапатиту (МКГ).
Високоякісний Кальцієвий Комплекс містить безліч чинників крім кальцію, які необхідні для повноцінної підтримки цілісності кісток.

Висока біодоступність магнію, бору, кремнію, цинку, марганцю, хрому та інших мікроелементів у формі хелатів сприяє максимальній клінічній ефективності комплексу.

Хелатування - процес, в якому мінеральні речовини зв'язуються з амінокислотами і, таким чином, переводяться в більш засвоювану та ефективну форму.
Склад та властивості інгредієнтів (1 кап.):

  • Вітамін D3 (холекальциферол) 0.6 мг,
  • Кальцію гідроксиапатит 200 мг,
  • Магній (хелатний комплекс з рисового гідролізату) 100 мг,
  • Хондроітінсульфат 66.66 мг,
  • Вітамін С (аскорбінова кислота) 33.33 мг,
  • Кремній (з екстракту хвоща польового) - 4.166 мг,
  • Цинк (цитрат) 1.66 мг,
  • Марганець (цитрат) 0.833 мг,
  • Бор (гліцерінат) 0.3 мг,
  • Хром (пиколинат) (GTF) 0.05 мг

Концентрат мікрокристалічного гідроксиапатиту - це склад природного походження, що отримується з кісткової тканини великої рогатої худоби, що складається з повного спектру мінералів та органічних чинників (колаген I типу, фактори росту кісткової тканини) в тих же фізіологічних пропорціях, які притаманні здоровій кістковій тканині.

Кальцій 200мг (гідроксиапатит) - це особлива форма кальцію, яка містить кальцій та фосфор у співвідношенні 1: 1,5, що забезпечує максимальну всмоктуваність і біодоступність кальцію. МКГ забезпечує велику площу зіткнення з соляною кислотою в шлунку. Чим більше площа поверхні зіткнення кислоти і кристалів, тим краще засвоєння кальцію.

Фосфор (з МКГ) необхідний для утворення кісткової тканини і зубів. Фосфор потрібен для підтримки нормального балансу магнію та кальцію в організмі. Чим вища концентрація фосфорно-кальцієвих солей у крові та чим швидше відбувається розщеплення органічних сполук фосфору фосфатази остеобластів, тим інтенсивніше відкладаються фосфорно-кальцієві солі в кістках. Рівновага змісту цих солей у крові та кістковій тканині регулюється вітаміном D і гормоном паращитовидної залози. Гідроксиапатит кальцію - це «адресна» доставка у кісткову тканину.


Концентрат мікрокристалічного гідроксиапатиту стимулює формування кісток і послаблює їх розрідження.

  • Не викликає метеоризм, запори
  • Забезпечує вищий пік підйому рівня кальцію в крові, та істотно зменшує викид кальцію з сечею
  • Біодоступність в 2,5 рази вище інших форм кальцію

Вітамін D3 (холекальциферол) 0.6 мг - регулює метаболізм кальцію в організмі, сприяючи поглинанню кальцію з кишківника, розщепленню фосфорних сполук і засвоєнню фосфору, що необхідно для формування кісткової тканини.

Магній 100 мг (хелатний комплекс з рисового гідролізату) - фізіологічний партнер кальцію. Співвідношення цих двох мікроелементів в кальцієвому комплексі є оптимальним (2: 1).
Магній важливий каталізатор ферментної діяльності, особливо ензимів, що беруть участь у виробництві енергії. Він сприяє поглинанню кальцію та калію. При нестачі магнію виникають мимовільні м'язові скорочення, іноді судоми.
Магній необхідний для здоров'я серцево- судинної системи, для зміцнення скелета і для тканин легенів, як будівельний матеріал, корисний при порушеннях тонусу кровоносних судин і кишківника.

Бор (гліцерінат) 0.3 мг - доведено, що бор, зменшує виведення кальцію і марганцю з сечею, за допомогою участі в метаболізмі естрогенів і вітаміну Д3. Позитивно впливає на жіночий організм під час і після клімаксу. Сприяє синтезу і підвищення рівня естрогену і тестостерону, таким чином, виконує ключову роль в запобіганні ламкості кісток (остеопорозу).

Цинк (цитрат) 1.66 мг - дуже важливий для кісткового утворення, потрібний для утворення колагену, покращує захисну здатність імунної системи та загоєння ран. Регулює активність гормону кальцитоніну, який утримує кальцій в кістках, прискорює загоєння ран, потрібен для нормального росту шкіри, волосся, нігтів. Підвищений вміст кальцію може впливати на метаболізм цинку, тому при збільшенні споживання кальцію слід також збільшувати вміст цинку.

Марганець (цитрат) 0.833 мг - необхідний для синтезу кісткової тканини, для збереження здорової шкіри, кісток та утворення хрящів. Недостатність марганцю може привести до м'язових судом, тремору, витончення зубної емалі.

Кремній 4.166 мг (з екстракту хвоща польового) - необхідний для формування основної речовини кістки та хряща. Для формування колагену - білка сполучної тканини. Він сприяє підтримці здорового вигляду нігтів, шкіри та волосся, потрібен для абсорбції кальцію і процесу формування кісток. Повноправний «елемент краси».

Хром (пиколинат) 0.05 мг - є кофактором для засвоєння глюкози, основного джерела енергії для росту і відновлення кісткової тканини. Хром зміцнює кістки, підвищуючи рівень дегідроепіандростерона (ДГЕА).

Хондроітінсульфат 66.66 мг - стимулює розвиток, формування, а також обмінні процеси в хрящах і зв'язках, відновлює пружність та гнучкість кісток. Сприяє кращому проникненню мінералів в кісткову структуру. СХA має протизапальну дію, може стимулювати власне виробництво організмом хондроітінсульфатів хондроцитами - клітинами хрящової тканини.

Вітамін С (аскорбінова кислота) 33.33 мг - бере участь в дозріванні колагенових волокон судин, шкіри, кришталика ока, кісткової тканини, ясен.
Вітамін С - в комбінації з марганцем бере участь в обміні глікозамінів, хондроїтин- сульфату. Слід зазначити, що кількість вітаміну С різко знижується при курінні. Що, можливо, є однією з причин більшої поширеності остеопорозу у курців.

Показання до застосування:

  • Недостатнє споживання та інтенсивна витрата кальцію (наприклад, в період активного росту кісток і зубів, при інтенсивних заняттях спортом, важкій фізичній праці, нервовому перенапруженні, непереносимості молочних продуктів, під час постів, суворим вегетаріанцям).
  • Профілактика карієсу, випадіння зубів, остеопорозу (жінкам після 40 років, особливо тим, у кого порушена менструальна функція, видалені яєчники, обтяжена спадковість по остеопорозу).
  • Порушене засвоєння кальцію (в т.ч. в літньому віці, при хронічних захворюваннях травної системи).
  • Особам, які зловживають курінням і алкоголем.
  • При віддаленому жовчному міхурі кальцій слід приймати постійно для профілактики раку товстого кишківника.
  • При різкому обмеженні рухової активності з різних причин, при підвищеній збудливості. Як засіб, що зменшує проникність судинної стінки при запальних та ексудативних процесах (ендометрит, бронхіт, пневмонія, геморагічний васкуліт, променева хвороба та ін.)
  • При тривалому вживанні глюкокортикоїдів, антацидів, що містять алюміній (альмагель та ін.), тиреоїдних гормонів, гепарину, протисудомних засобів, імунодепресантів.

У комплексному лікуванні:

  • передменструального синдрому, при хворобливих і рясних місячних, в пре- та постклімактеричний період,
  • при травмах (переломах), при остеохондрозі, остеоартрозі, при остеопорозі,
  • при м'язових судомах, при неврозах, депресії, синдромі хронічної втоми, безсонні,
  • при судинній дистонії (як гіпо-, так і гіпер-типів),
  • при зниженні тонусу кишківника,
  • при кровоточивості ясен,
  • при алергічних реакціях (як допоміжний засіб),
  • при шкірних захворюваннях (екзема, псоріаз, нейродерміт),
  • при цукровому діабеті,
  • при деяких злоякісних пухлинах.

Рекомендації: 2-6 капсул в день поза їжею. Запивати великою кількістю води. При поганому виробленню шлункового соку рекомендується кислий сік або вода з лимоном. Краще приймати невелику кількість кальцію кілька разів на день, а не відразу всю дозу. Одну з доз пити після 19 години (на ніч) •
Вчені встановили, що рівень кальцію у крові максимальний опівдні, а мінімальний - після півночі. Саме в цей час доби у відповідь на зниження рівня кальцію запускаються процеси надходження його з кісток. Однак якщо кальцій прийняти на ніч, його концентрація не впаде, і процес розсмоктування (резорбції) кісткової тканини загальмується. Це особливо важливо враховувати людям з ризиком розвитку остеопорозу, оскільки головна причина захворювання - зменшення щільності кісток внаслідок переважання остео резорбції над остео генезу.

Жінкам після 40 років, а також, при таких симптомах, як дратівливість, стомлюваність, нічні м'язові судоми - по 1 капсулі 3 рази на день.

  • При переломах, артритах, бурситах, остеопорозі, колітах, серцево-судинних проблемах, алергіях, нервових розладах, карієсі та інших захворюваннях зубів по 2 капсули 3 рази на день.
Кальцій - бажано пити на ніч.
«Віта D3» приймати на 4 години раніше, ніж кальцій.

Для отримання найкращого ефекту рекомендується спільний прийом з: «Віта D3», «Цепролонг», «Меновітол Плюс» (за показаннями).