ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЗАМОВЛЕННЯ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ОФОРМЛЕНІ ДО 13:00 - У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ, ПІСЛЯ 13:00 - НАСТУПНОГО РОБОЧОГО ДНЯ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!
UA RU
0
Кошик

Поддержим врачей в период пандемии
01.06.2020

Спеціалізований інтернет-портал SPZ03 запускає спеціальну акцію, щоб підтримати лікарів - тих, хто сьогодні стоїть на передовій, рятуючи нас і наших близьких від коронавирусной інфекції.

Лікарі - найголовніші герої боротьби з пандемією, яка буквально паралізувала весь світ. Кожен день вони приходять на роботу, щоб в найскладніших умовах рятувати життя. Однак для того, щоб забезпечити собі безпеку, їм часто не вистачає елементарних речей: антисептиків та антимікробних засобів.

SPZ03 щодня працює з сотнями лікарів та фахівців по всій Україні і не може залишитися осторонь. Ми хочемо підтримати героїв в їх нелегкій, але такій потрібній усім нам праці - для цього ми будемо відраховувати 1% з кожного замовлення на spz03.com.ua в червні 2020 року в спеціально організований фонд. Виручені кошти дозволять направити антисептики для рук і продукцію для здоров'я в лікарні, що займаються лікуванням пацієнтів з Сovid 19.

Філософія SPZ03 полягає в тому, що здоров'я кожної людини і суспільства в цілому є найбільшою цінністю в сучасному світі. Тому одним з важливих і пріоритетних аспектів соціальної активності для нас є благодійність і допомога тим, хто її потребує. Наше завдання - підтримати лікарів та медсестер - тих, хто ризикує життям і здоров'ям заради кожного з нас! А також привернути увагу громадськості до соціальних проблем та благодійності в цілому - як важливої ​​частини життя сучасної людини!

 

Допоможемо лікарям захистити нас разом з SPZ03!