ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ВІДВАНТАЖЕННЯ ЗАМОВЛЕНЬ ВІДБУВАЄТЬСЯ З ПОНЕДІЛКА ПО П'ЯТНИЦЮ У МОЖЛИВІ ВІДДІЛЕННЯ НОВОЇ ПОШТИ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ
UA RU
0
Кошик

Вибір покупців
Аква-маска Lifting Intense, Anti age, 40+
Аква-маска Lifting Intense, Anti age, 40+
(3)
Код товару: 8529
Наявність:багато
371 грн.
297 грн. / шт.
До кінця акції залишилося:
00дн.
00годину.
00хв.
Інтенсивний ліфтинг і тотальне зволоження
Lifting Intense, Anti age, 40+  

Наша шкіра щодня піддається тиску з боку несприятливої екологічної обстановки, агресивного впливу навколишнього середовища, незбалансованих дієт, шкідливих звичок, стресів, недосипання і нестабільного гормонального фону. З віком у організмі відбуваються зміни на гормональному рівні. Шкірі починає бракувати гіалуронової кислоти і колагену і вона втрачає пружність і чіткість обрисів.
Гідрогелева аква-маска Lifting Intense, Anti age, 40+ заповнює гідробаланс клітин, активізує вироблення фибриллярного білка – колагену, повертає шкірі пружність і еластичність, а головне — володіє потужним ліфтинг-ефектом. Це швидкий і ефективний спосіб надати шкірі відпочилий і доглянутий вигляд, а також підтягнути контури обличя.
Вироблено в Україні
СОУ: 24.5-37-103:2004

Термін придатності до 01.07.23
Оновлення та ідеальний баланс Вашої шкіри
Ваша шкіра сяє здоров'ям та красою
Детальніше про акцію
Подарунок при покупці
Даруємо подарунок при купівлі даного товару
Вибрати подарунок
Аква-маска Lifting Intense, Anti age, 40+
Аква-маска Lifting Intense, Anti age, 40+
(3)
Наявність:багато
371 грн.
297 грн.
Старіння проявляється в уповільненні метаболічних реакцій в клітинах і в зниженні активності біологічних функцій тканин організму. І про вік красномовно свідчить шкіра. Її еластичність, пружність і гладкість залежать від кількості колагену і еластину, синтез яких з роками неухильно знижується. Також величезне значення на здоров'я і стан шкіри має зволоженість.
Починаючи з 40 років організм жінки піддається гормональній перебудові, результати якої мають зовнішні прояви.
Уповільнення регенерації клітин.
Потовщення рогового шару і витончення жирового.
Заломи в зоні носо-губних складок, чола і повік.
Зниження еластичності шкірних покривів і втрата чітких контурів овалу обличчя.
Опущення повік і куточків рота.
Одутлість і набряклість, виражений рельєф шкіри.
Зміна структури та однорідності поверхні.
У віці 40+ дуже важливо використовувати б'юті-засоби з потужними антивіковими компонентами. Сена крилата — ефективний і популярний інгредієнт у складі антивікової косметики. Вона входить до складу гідрогелевої аква-маски LiftingIntense, 40+. Завдяки гідрогелевій структурі і унікальному екстракту листя сени крилатої активізується синтез колагену в шарах дерми, забезпечуючи глобальне омолодження шкіри.
Дія гідрогелевої аква-маски LiftingIntense, 40+:
Підтримує еластичність шкіри, надає їй гнучкість і гладкість з накопичувальним ефектом.
Забезпечує глобальне омолодження шкіри.
Ефективно зволожує.
Відновлює ДНК після пошкодження УФ-променями.
Покращує мікрорельєф шкіри і колір обличчя.
Захищає від фотостаріння.
Не потребує змивання.
Гідрогель під впливом температури шкіри рівномірно розподіляється по поверхні і утворює захисний шар. Завдяки цьому "ефекту парника" посилюється дія поживних компонентів маски. Після застосування LiftingIntense, 40+ шкіра знову починає сяяти, її поверхня розгладжується, а вікові зміни стають менш помітними.

Застереження: індивідуальна чутливість до компонентів маски, гострі захворювання шкіри, рани.
Корисні поради: зберігати в сухому, захищеному від світла приміщенні при температурі не вище 25 С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності: 24 місяці з дати виготовлення.
Упаковка: флакон 50 мл
Склад: вода, екстракт листя сени крилатої, поліакрилат натрію, гліцерин (і) глицерилполіакрилат, трегалоза, сечовина, серин, пентиленгліколь, альгін, каприлилгліколь, гіалуронат натрію, пуллулан, динатрійфосфат, калійфосфат, феноксіетанол, метилпарабен, натрій-парагідрат тригліцеридів PEG / PPG 18/18 диметикон, парфумована композиція.
Властивості компонентів:
Екстракт листя сени (касії кралатої) – антибактеріальний і протипаразитарний компонент, який ефективно застосовується в лікувальній косметиці при різних проблемах, таких як лупа, вугрі, демодекоз та ін. Кора і деревина цієї рослини, яка офіційно відома під назвою «коричник китайський», використовувалися в якості інсектициду. Крім цього, екстракт касії здатний активувати синтез колагену в шкірі, у зв'язку з чим вводиться до складу омолоджувальної косметики.
У першу чергу виробники косметики оцінили антибактеріальну і антисептичну дію екстракту касії, яку вони використовують для розробки загоювальних гігієнічних засобів та лікувальної косметики для боротьби з проявами себореї, вугрової хвороби і ряду шкірних інфекцій. Деякі засоби від педикульозу, які наносяться безпосередньо на шкіру голови, містять екстракт касії в якості основної активної речовини. Деякі хімічні речовини (в основному кумарин), які містяться у складі цієї рослини, здатні згубно впливати на різноманітні хвороботворні бактерії, грибки і навіть личинок комарів.
Екстракт касії з деяких пір застосовують також (у комплексі з іншими активними речовинами) при демодекозі, а також при дерматозі обличчя асоційованому з демодекозом. Так, кілька наукових досліджень продемонстрували ефективність екстракту касії в лікуванні дерматозу обличчя. Фахівці з Національного університету Кордови в Іспанії створили гель, що складається з протимікробної речовини метронідазолу, азелаїнової кислоти і 4% екстракту касії. За результатами випробувань він більш ефективно усував симптоми пустульозної форми дерматозу, ніж метронідазол і азелаїнова кислота в комбінації або окремо. Таким чином, косметика з екстрактом касії потенційно може використовуватися як альтернативний варіант терапії або догляду для пацієнтів, які страждають формою дерматозу, пов'язаної з мікроскопічними кліщами.
Екстракт касії може виступати в якості інгібітора метаболізму ацетилхоліну, який є нейромедіатором, відповідальним за вивільнення іонів кальцію в м'язових волокнах, що призводить до їх скорочення. Уповільнення цього процесу запобігає скороченню м'язів, тому екстракт касії вважається речовиною з ботоксоподібним ефектом.
Відносно недавно була виявлена здатність цього інгредієнта підвищувати вироблення протеїну колагену в шкірі (при місцевому нанесенні препарату на основі екстракту касії). Таким чином екстракт касії почали використовувати в косметиці як перспективний anti-age інгредієнт природного походження. Крім цього, даний екстракт застосовується як тонізуючий засіб та навіть і в якості активної речовини ополіскувачів для рота.
Не менш широко застосовується касія в медицині – наприклад, екстракт з деревини цієї рослини використовують як ліки при диспепсії, запорах як проносний і лихоманці. Примітно, що касія використовується для лікування розладів харчової поведінки, зокрема анорексії. Екстракт касії також допомагає звільнити кишківник від різних видів черв'яків-паразитів: цю речовину використовують для лікування гельмінтозів переважно ректально.
Біологічна активність сени обумовлена високим вмістом антраглікозидів (сеннидин А і В, алое-емодин), домінуючу роль серед яких відіграє алое-емодин. У листі сени у великій кількості присутні органічні кислоти (стеаринова, пальмітинова, лінолева), а також глікозиди – кемпферин і кемпфорол. Є алкалоїди і стерини.
Натрій поліакрилат використовується в багатьох сучасних косметичних препаратах і продуктах в якості стабілізуючої, плівкоутворюючої і формуючої «каркас» основи. Зазначена речовина являє собою полімерне з'єднання, в основі якого лежить акрилова кислота. Безпечний для організму. Робить косметичний засіб більш легким, приємним і стабільним. Цей інгредієнт додається для своєрідної зв'язки молекул косметичної основи. Полімер створює особливу матрицю в косметичному засобі, надаючи текстурі рівномірність і гладкість, сприяє отриманню привабливого блиску і структурної стійкості продукту. Чудово сприймається шкірою, сприяє її зволоженню.
Гліцерин добре утримує воду (подібною властивістю володіють гіалуронова кислота, пропіленгліколь, гліколева кислота, гіалуронат натрію, сорбіт, які також нерідко входять до складу косметики); гіпоалергенний — в хімічному складі відсутній білковий компонент; хімічно стійкий, не пошкоджує клітинні оболонки епідермісу і слизових; має гарну розчинність та емульгуючу здатність.
Не сушить дерму навіть при низькій вологості навколишнього повітря, за умови дотримання безпечної концентрації. Сприяє насиченню глибоких шарів епідермісу вологою, розгладженню зморшок, поліпшенню обміну речовин, відновленню здорового кольору обличчя.
Його використання одночасно з пом'якшуючими речовинами, дозволяє надати дермі еластичність. Посилює проникнення активних косметичних компонентів у глибокі шкірні шари, захищає поверхню епідермісу від проникнення патогенних мікроорганізмів, появи мікротравм і пересушування під дією гарячого повітря. Пропантриол у складі гліцерину входить до складу клітинних оболонок, тому він є природним для шкірних тканин речовиною.
Трегалоза — полісахарид, який додають у косметичні засоби з метою підвищення зволожуючих і пом'якшуючих властивостей. Володіє високим антиоксидантним потенціалом, підвищує гідратацію шкіри, пом'якшує і захищає її від стресів, причому аналогічні функції забезпечує для інших компонентів у складі маски, представляючи собою безпечний консервант. Володіє високими вологоутримуючими властивостями. Оберігає протеїни та інші структурні молекули від висихання і деградації.
Відмінно відновлює порушений роговий бар'єр епідермісу, захищає і підтримує функції клітин в умовах агресивного впливу факторів навколишнього середовища, протягом тривалих періодів часу зберігає структуру клітини і запобігає її пошкодження.
Трегалозу часто поєднують з іншими зволожуючими компонентами — сечовиною, гіалуронової кислотою, тому вона вважається більше допоміжною зволожуючою і консервуючою речовиною. Виступає також энхансером (підсилювачем дії) інших активних компонентів, зокрема, ретиноїдів. Методом високоефективної гомогенізації під тиском з наступним інкапсулюванням з участю трегалози отримують ліпосомні комплекси, які доставляють вглиб шкіри цераміди і холестерин, а також ліпофільні везикули з включенням лецитину.

Спосіб застосування: нанести на попередньо очищену шкіру обличчя, не змивати.

, .

(-). 18 21.00 ( , 18.00), ( 18.00).

. . .